Tuesday, April 3, 2007

Ketaspidur on elusitt ansambel

Passisime Markoga bussipeatuses ja arutasime õhinal, mida eelseisvast Pärnu ekskursioonist oodata. Mina soovisin tutvuda naiste paradiisiga ja kobarkäimlaga, Markot paelus peamiselt mõte mõnest räpasest litsimajast. Rüüpasime külma peletamiseks viina. Hämmastav, kui kergesti kättesaadav on alkohol teise klassi õpilastele! Marko, just kui lugedes mu mõtteid, ei vastanud midagi, kuigi teeskles, et vastab. Mul jäi vaid üle temaga nõustuda.
Bussis kabistasime plikasid ja sõime nende munavõileivad ära. Klassijuhataja jutust saime aru, et meie loodetud lustireis kipub perse minema. Marko lasi nukralt munapeeru.
Pärnus irdusime klassikaaslastest ning läksime onu Leo kahureid vaatama. Tärkav pohmell tegi meele mõruks, mille tõttu käisime Port Arturi parklas kusel. Samas andsime ühele kohalikule prillipapale vastu tatti. Tüüp imestas selle peale ka ise, miks tal on mobiiltelefon ja rahakott, kui meil on nuga! Andsime raisale veel.
Õhtul tahtsid vanemad ekskursioonimuljeid kuulda. Kiitsin põnevaid muuseume ja kaasahaaravat teatrietendust, eriti tõstsin esile Kuressaare lossi. Ema muutus valvsaks ning käskis mul alkomeetrisse puhuda. Isa hakkas pliidi peal sõrgkangi kuumutama.

No comments: