Thursday, April 2, 2009

Lähen arsti juurde


Seekord tõelise meediku, mitte nurgatothri dr. Coti vastuvõtule, sest tahaksin veel elada. Ilgelt loll haigus: öösiti käib vist palavik, päeval valutavad liigesed. Need muidugi mõista klassikalised kodukäia ja luupainaja sümptomid. Kõige rõvedam ja minu jaoks uudne on aga lakkamatu pea kumisemine, mis vahepeal valuks paisub. Kusjuures kui harilikult peavalu annab end tunda otsmiku piirkonnas, siis mul lõhub kukal. Ufo, raisk. Ise loodan meningiiti.

8 comments:

Marko said...

Sellest on muidugi kahju, et olete proffessionaalse ja kvaliteetse arstiabi vahetanud klantspildise haigekassa poolt finantseerit' nn "arstiabi" vastu.
Siiski võin teid lohutada, et kui need nn "arstid" on teie tervise terveks "ravinud", siis drcott võtab teid ikka vastu. Sest temale on tähtis TERVIS!!!!

Unknown said...

pange tähele- maine pizdets on saabunud! Lääkeriherra otsib kõrvalist konslaagrivälist ihuabi, mida ta ise nii edukalt Hitleri röövvallutusperioodi ajal "patsientidele" jagas. Trotski sind ravigu!

Le Divin M said...

Tänan teid mõistva suhtumise eest! Homme hommikul lähen polikliinikusse tagasi, pritsin verd ja kust ning lasen kõige tipuks oma täissuitsukopsust pilti teha!

Marko said...

Ma annan sulle ühe doktorite saladuse teada:
nad peavad sult kakaproovi ka kindlasti võtma, ilma selleta ei saa mingit diagnoosi panna, seda teab iga tohtrihärra.
Aga sina ära neile ise kohe pakkuma hakka. Las nad teevad omad protseduurid ära ja kui nad pole sult kakaproovi küsinud, siis muuseas, kabinetist lahkudes, küsi:"Aga sitaproov, tohtrihärra?"
Küll siis näed, kuidas need sharlatanid punastavad ja püüavad selgitada, et kakaproovi pole vaja anda. Aga sina ära anna järgi:"Võtke mu sitaproov, või ma pljastan teid, sharlatan selline!" Nii ütle neile, küll siis näed...

Le Divin M said...

Ma olin täna hommikul veel kõvem mees: läksin kabinetti, tõmmasin žiletiga veeniga läbi, pritsisin verd, samal ajal kusesin suure kaarega vast seina. Grande finalena sittusin keset põrandat, sest nii õpetas suur mõtleja ning Kulturträger Jüri Wacksztu, kes nüüd paraku kinnimajas sitsib.

Kaire said...

Aga mis tõbi sind vaevab selle said teada?

Le Divin M said...

Tõbi on salapärane, saan vastuse alles tuleval teisipäeval. Võib olla miski viirus, võib ka lihtsalt külmetus. Igatahes äärmiselt ebameeldiv, eriti see peaviga.

bruunu said...

Vöehh,nään juba kirjapildist,et su verel, kusel,pasal pöle häda sittagi. Teisipäävaks oled sa juba terve. Soovitaks südamest edesi simuleerida-saad möne kopka kergema vaevaga ja on midagi siit vihikust lugeda. Naer tapab köik patsillid,hakkasingi juba vilistama ja verd köhima-perekuur!
Ole siis haige edasi!