Wednesday, February 27, 2008

Metallitööstuse mustad päevad*


Tahtsin põgusalt puudutada ka hevimaastiku viimase aja trende. Aga sponsoritelt saabus fax, milles paluti teatud prominentsete tegelaste (nimesid ei nimeta, kuid need on toimetusele teada: Dracomic ja Lembuti) maadevahetusprojekte mitte kajastada. Muidu võivat mu pere tabada ebameeldivused (Gerli Padari ja Toomas Lunge ühiskülastus, katk, nälg, surm)!
Hail
Satan!



*edited

4 comments:

Marko said...

Dr.Cott-l on selle kohta lahendus:
Teie tavapärasest suurem kiindumus pornograafiasse ja seksuaalreaktsioonide laitmatu toimimine vaid siis on seletatav asjaoluga, et sellises situatsioonis ei ole põhjust karta võimalikku ebaõnnestumist. Kogu probleemi olemus ongi selles, et varasemate läbikukkumiste foonil on tekkinud ebakindlus, mis nüüdseks on juba saavutanud tingitud-reflektoorse iseloomu. Lahenduseks ei ole kindlasti enda testimine juhuslike partneritega või potentsiravimite kasutamine siis, kui rahakott seda parajasti lubab. Peaksite pöörduma spetsialisti poole, kes suudaks tõenäoliselt Teie mured palju väiksemate kulutuste ja ajaga lahendada.

Unknown said...

Ko' moon, no mis uudis nagu? Meie qvaliteetportaalis elukas24.ee sellist apsurdi küll ei kavatse avaldada, võibla aint aiakiri Juust suudaks sellist madala prohviiliga selzkonnaelutegelaste tegemisi kajastada.
Lugu pidamisega,
Are You Sahgim

rain said...

HAHA algul vaatas, et se mingi laps kes kirjutab neid jutte maha me pealt aga vat kes tuli välja hoopis.
ei hakka halvasti ka ütlema praegu..

Le Divin M said...

Rain, sa oled mu iidol! Musi!