Sunday, February 24, 2008

Kabel, loe seda!

Teised foorumlased, lugege ka!
Annes- kas tubli loodusesõber või teeneline hauaröövel? Kas riigiametnike alatu omavoli ohver või kõige harilikum jõmm?

Moto: Kabelile ei meeldi, kui tema musti tegusid poolavalikult lahatakse, mulle ei meeldi temasugused värdjad!*

Kui nüüd keegi su kohta munn ütleb, siis ega sul pole solvumiseks ega ammugi mitte kohtutee jalge alla võtuks vähimatki põhjust, kui sa oma teada tegelikult munn ei ole. Siis ju ütleja lihtsalt promob oma ignorantsust ja heausklikkust.
Või ütleme näiteks, et lõpuks ühel ilusal päeval sind ikkagi tabatakse teolt. Sina ära murdu, vaid kella kogu meedias, et see polnud sina, vaid lehmakari; et sul polegi maasturit, vaid liikled kondiauru toel; et sina tõesti pole kiidelnud, nagu purustaksid sa leitud muinasmerevaiku kanna all; et riigiametnikud igal pool sind asjata kaabakaks ja pätiks sõimavad; et tegelikult oled just sina maailma ausaim inimene. Kuuluta kõike seda ja maitsesta kogu oma verelehalist sogamist vihjetega, nagu tahaks mölakast riik ühes oma kibestunud tšinovnikutega tõesti ainult seda, et sinusugusel musterkodanikul elu võimatult kibedaks teha ja su süütu hobi (millega otse loomulikult pennigi ei teeni, vaid kõik oma leiud eranditult ilusti üle annad!) keelustada.

Do it, küll lollikari sulle kaasa kaagutab, kuigi ise lugedagi ei oska (ausalt, tähtede tundmine ei ole veel kirjaoskus). See you in the streams of Inferno!








*- pulgaarja ütelus

No comments: