Sunday, February 17, 2008

Mida teha, et elu värviline oleks


Pai tohtre-erra!

Mineva sui pani mustlane mulle kaartisi ja ütli, et iljemalt jõuluks ilmub mo ellu salapärane võeras. Pidi olema pikk, tömmu prints, kes mu padaarokitega üle külvab. Aga vat nüid on mul mure. Kukkusin mullu sügise keldritrepist alla ja vesi tuli pölve. Tea, kas mo mehekene tahabki mind enamb, jöulud ammu möödas ja jaanik päägi läve ees?



Vastab rahvusvahelise kategooria ekstrasenss, Orientaalsete salateaduste ja valge maagia magister dr. Cott:

Vai-vai! Imestan, et ise alles poisike, aga peas vanamuti aru! Teie kirjaga kaasas olnud foto järgi on esmane diagnoos mitte vesi teie põlves, vaid piss peas. Mis asja te nende mustlastega üldse jahmerdate üldse, näete nüüd ise, missuguse supi sisse sattusite! Mina ostsin kunagi neilt kuldkella. Pärast selgus, et kaunilt päikesekiirtes veikleva Rolexi asemel sain hoopis koitanud džempri! Vaat nii on lood nende soolapuhujate ning silmamoondajatega.
See teie saladuslik prints ei jäänud tulemata, vaid hilines pisut, jõudes kohale alles kevadel. Oma ihusilmaga nägin, kuidas ta teile R-Kioskist maiuseid ja mähkmeid hankis. Kauni võõramaalase nimi on Ženja, ametilt on see armastuse admiral ja elukapten kokk restoranis. Paraku pole ta ei pikk ega ka tõmmu, on hoopis kusekarva kiharatega kääbus. Et teada saada, kas ta teid endiselt ihaldab, minge teda kinnimajja külastama. Kaasa võtke maagiline armukook, mille iidse salaretsepti teile siinkohal avaldan: küpsetage oma kringlisse viil, nöörredel, pool kilo narkootilisi aineid, kaks-kolm pornožurnaali ja tätoveerimieks vajalik aparatuur. Küll siis näete!

No comments: