Saturday, February 23, 2008

Eino v*ttu küll, ma ütlen

Nagu näha, pole enam vaja omal üldse vaeva näha, sest Kompvek on kogu töö juba aastate eest ää teind. Ei tunne veel väsimust, ei ei!




kle loits on see nädal eetris, see varajane promo

niisiis et loits on eetris teate küll see bänd kes võitleb eesti eest. kristlus välja siit! jah ma selle poolt ma käed tõstan kuna ma teadsin varem sellest asjast siis me lindistamisele läksime publikuks selle saatele. niipalju võin öölda et seal uumorit tõesti sai, jah uumorit iga vastus oli loizzu poolt himmler või waffen ss vms et muud nagu ei tulnd sealtpoolt, siis hea koht oli veel kus oli küsimus et nimeta kuulsaid rokibände siis ahto vajutas punasele nupule esimesena (teisle pool oli noorkuu mees jah see rumal noorkuu enam nad rumalad ei ole nüüd on lihtsalt klounid, sellest pikemalt teinekord) ja ütles Fimbulwinter! see oli piinlik natuke. kirstjan ja siis seal kaamera taga see kes otsustab kas vastus loeb vaatasid et wtf et see ei loe et ütle uuesti ahto noh siis mees ütles must missa! siis jõekalda turtsatas ja samas kaamera läks vinklist välja nagu (kaamerammes vajus nagu rott) ja noh kõik purskurid irvama rämedalt. seda kohta uuesti filmiti seda te eetris ei näe see mudu liiga naljakaks läheks.
a muidu saade on eetris see reede nagu aru saite see saade on rooside sõda, ja mudie neljapääwal nad koos anni lennoxiga esinevad saates hoia ja keela - kõige naeruväärsem saade eesti telemaastiku ajaloos jeeeee. oot siin pilt ka:



ja kule siin on fänidele mõned msni display pildid ka, sorry et paremaks ei saand kvaliteeti keerata me serveri eest maksma peame ja mul arvutis ruumi enam pole kõik on eesti musa kalekaee häält täis vint

kristjan ka hihihih

by sa oled puhas idikas :( in General

No comments: