Thursday, May 14, 2009

Terminaator sittus hinge

Vaatasin hiljuti netist Trähviku laulja pilte. Paaviani kohta on tal jube vähe karvu, ent silmad on see-eest kenasti ninajuurele koondunud ja naha all on vähemalt paar tonni plurtsuvat pekki. Vaatasin ja vaatasin, lõpuks langesin vist transsi või vähemalt sügavasse hüpnoosi. Sellises koomasarnases olekus ei imestanud ma põrmugi, kui selle eluka foto mind ühtäkki kõnetas: "Ee, tõ, patsan, menja smotris stoli?"
Kuna ma pekinäo nime ei tea, siis vastasin nii: "Da-da, gospodin artist! Ja fen nomer odin!"
Paksu silmad sulandusid seepääle üheks, imekombel ei moodustunud neist kokku mitte suurt, vaid endiselt pisike sea silm. Ise sõnas: "Aa, ah tak! Toše hotšes bõt takoi?"
Mina vastu: "A kak že, konežno!"
Põis siis ütles targasti: "Hotšes bõt kak ja- ne treniruissja!"
Vaatasin, et situatsioon hakkab banaalseks muutuma ja tulin transist välja. Aga nii palju sain küll inspiratsiooni, et lähen nüüd ja võtan Hessist kaks kõige suuremat ja mürgisemat einet. Endale, näkku.
*
Aga nüüd pean välja valama oma vahkviha, mida tekitasid täna sina, va Kreemi Jaagup. Türa, lasti su uut lugu täna raadiost ja ma pidin peaaegu südari saama: sa vana kalts oled tuima näoga võtnud Bruce Springsteeni selle radio-loo rifi, isegi ühtegi meloodiamilligrammi pole vaevunud muutma!! Vittu!!! Korraks veel mõtlesin, et äkki sa teed sitta nalja ja oled vanameistri superloost eestikeelse kaveri teind, a huiat oled! Olen siiani su toimetamisi vaikides talunud, sest viibin pidevalt ülitugevate rahustite ja hullusärgi mõju all, ent nüüd aitab. Kultuuriministeeriumisse ning Springsteeni esindajatele saatsin juba kirja ära, lähipäevil annan Kaposse ka avalduse sisse. Ära võta isiklikult, aga muusikasõprade enamiku arvates võiksid sa oma kandle endal pähe puruks lüüa ja tootvale tööle üle minna. Nii et parem palka kümmekond hääd advokaati, sest rahva pahameel pole sul mingi netisolvang!

1 comment:

Le Divin M said...

Pruuss Pringstiini "Radio nowhere": http://www.youtube.com/watch?v=1HUffCiYFiM&feature=related Kui sa juhtud raadiost sama riffi kuulma, siis võid 100% kindel olla, et sedapuhku kammib seda muusikast lugupidavate inimeste poolt palavalt põlatud Termikas.