Saturday, November 15, 2008

Weike laolo ja mengu öppetus


Tänast vestet ajendas mind kirjutama Vuudstoki (vana kehv Roku) saidi külastamine. Eeskavast jäi silma üritus, millel astusid üles ka dj-d Magic, Pandora ja Icequeen. Klassikaline kolmik ühesõnaga, kuigi ma seda viimast üldse ei teagi. Imelik on see, et heviskenes (see on meelevaldne näide, kindlasti esineb seda ka teistes skenedes) tunnustatakse ja lastakse vabalt tegutseda dj-dena tšikke, kes mängivad külalistele täpselt seda mussi, mis selles baaris või klubis või punkris nagunii päevast päeva mürtsub. Minu ja Kultuuriministeeriumi seisukoht on ühene: kui dj-na kutsutakse esinema naisterahvas, siis peaks tal olema kohustuslik mängida ka HUVITAVAT muusikat. Keelatud peaksid olema antud skene jaoks liiga obvious bändid (teate küll, te olete ju neil üritustel käinud, kus naised ja primitiivsemad mehed plaate mängivad). Ega me ju ei taha näiteks sellist Raadio2 kuulata, kus Mopp või Anders või Paul Oja oma autorisaadetes mängiksid tavalist Raadio2 päevast pleilisti. Muidugi peab alati arvestama ka seda, et diskoril ongi päästmatult sitt musamaitse ning ärajoodud fantaasia, aga see on juba puhtmeditsiiniline valdkond ja jääb lahkamiseks doktor Cotile.

Siiralt teie
Laine Jänes

2 comments:

Le Divin M said...

Muide, vaevalt jõudis meie artikkel ilmuda, kui tuli esimene fännipost tänulikult lugejalt, kes peale dikorileiva manustamise ka köögitarvikuna, millega saab näiteks suppi tõsta:

"ole sa tänatud hea abi eest.üks mure jälle vähem."

:D

BD6 said...

Mind paneb imestama, kuidas Sa kahte teemat nii osavalt omavahel seod ise ühtegi BHGSi üritust külastamata! Kuid igaühele jäägu oma arvamus! :)