Tuesday, September 2, 2008

Täna daamide eri!







Võta nüüd naisuke enda kõrvale istuma ja tütreke põlvele, sest meie žurnaali tänane number on tervenisti kõigile naistele mõeldud!
Lugejakiri Kongutast:
"Tere,
nagu te teate, algas eile uus kooliaasta. Nii ka minul teeninduskooli teisel kursusel. Aga suvevaheaja jooksul on nii mõndagi muutunud. Vanemate kursuste noormehed ei tee minust enam üldse välja, sest esimesel kursusel alustasid tänavu mitu ilusat, ent lolli tütarlast. Eelmisel aastal olin küll juba esimese koolipäeva lõppedes ühikas poiste all selili! Tunnen end eemaletõugatu ja inetuna.
Madleen, 19"

Kallis Madleen, sind aitab meie vana hea tuttav ja kaitseja doktor Cott:
"Vaata, Madlikene, eelmine aasta pold teil koolis ühtegi enam-vähem normaalset eite, selle pärast kärsad sind trukkisidki. A tänavu on teil tõesti priimad tütred, käisin ka ise ühika akna all nillimas! Jaa, pole paha omada isklikku autot ja raha tšikkidele viina välja käristamiseks! Saad aru, poisid ei pööra sulle enam tähelepanu, kuna sa oled kole nagu rong ja pealegi haiseb sul jalge vahel midagi. Kas sa kannad surnud rotti püksis? Mina ei oska sulle küll mingit paremat nõu anda, kui et pane endale tuli otsa, mutant!"
*
Sellise sulni romantilise tooniga tahaksingi täna lõpetada. Muide, miks pangaautomaat alati küsib mult "paberile või ekraanile", kui oma toimingud tema kallal lõpetan? Küsigu siis juba ka, et "kas sisse või kõhu peale"!

No comments: