Wednesday, August 6, 2008

Pirital avati liputajate rand- mehed, kotijooksule!


Ilusa jääkülma suve jooksul on toimetusele laekunud mitmeid kirju ja joonistusi, milledes tuntakse muret absoluutselt kõige üle. Justkui kümmetuhat eestlast-vanamutti oleks korraga otsustanud sule ja pintsli vahendusel meie käest abi paluda. Teiste seast valisime vastamiseks välja ühe tundmatuks jääda sooviva noormehe hädakirja, millest lõigu siinsetel lehekülgedel ka avaldame:
"/.../Soovin teile südamest õnne peatse poja sünni puhul. Kas võiksite öelda, kuidas te ta valmistasite? Ise olen proovinud küll tisside vahele ja deep-throati, küll bukkaket ja "tagaluuki", aga tulemuseks on ikka ainult kari tütreid. Mul on neid juba tervelt kakskend tükki! Vahest tuleb masendus peale, et miks jumal mind niimoodi karistab ega perre pärijat ei lase sündida. Kui võimalik, aidake!

Toomas Kaabert, 24,
Kingu-Mätsu talu,
Vaimastvere"

Kallis Toomas!
Mõistan su muret, ent ei tunne sulle kaasa, sest nagu näha, oled sa neis loengutes, kus räägiti iibest, pereplaneerimisest ning ogarast lauspornost, luuslanki löönud! Katsun sulle pojasaamise metoodikast siiski kiire ülevaate anda. Kevadel lokkab teatavasti looduses enneolematu seksuaalne lodevus. Just siis tuleb passida peale õiget hetke ning turnida iharalt lehkaval tolmukal. Edasi peab leidma kauni õie ning jalgupidi selle emaka otsas aelema. Edasise eest hoolitseb rumal loodus ise.
Vaat nii palju võin sulle praegu öelda mesilaste näitele tuginedes!

On muidugi ka teistsuguseid lugejakirju. 11-aastane Triinu näiteks kirjutas:
"Tere onu Tivain!
Palun avaldage oma põnevas zhurnaalis Tokyo Hoteli poster. Nad on mu lemmikud ja hobused ka!"
Jaa, omal ajal oleks meilt palutud legendaarse Rock Hoteli plakatit... Tead, Triinu, pista perse oma tokjotell, pljääd! Salupa tebe vrot, jobannõi gus! Raisk, kätte saan, rebin tissid küljest ära ja teen vittu lõkke! Ron Jeremy ja Strippar Marko sulle kubemesse, värdjas lits!
Vaat sellised följetonid täna!

Teie LDM,
suur sakjamundi Tiibetist

No comments: