Sunday, March 23, 2008

In rust we trust

No nii, tere siis väike televaataja! Pühi pudrumulk kissellist (Hiiumaa keeles muide törlönt) puhtaks, võta õlu hambi vahele ja heida muremõtted nahui. Algab lasteekraan!!!
See esimene pilt ei peaks tegelikult üldse esimene olema, aga Tädi Rutil läks asi vähe v*ttu ja nüüd pead sa leppima, et pontoon (?), milliseid terve Sääre tipu rand täis, siin sulle otsa vahib.

Tegelikult oli reisuseltskond alul Viieristil, kus seekord saagid eelmisega võrreldes olematuteks jäid. Raskemast rauast jäi masina alla selline vänt, mis tõenäoliselt miski roomikmassina alla kuulunud on.

Nagu selles piirkonnas tavaks, tervitavad kaugelt tulnuid alati ka sõjatuvid. See kole isend sai edastatud päästetuvidele

Mingi imelik kapusta

Peamiselt toodigi surisevate telekaamerate ette peenemat laskemoona

...ning vene surmainglite sitta (kiiver ei ole metsaand, vaid lihtsalt edevusest pildile pandud)

Päev jätkus hotelli lähedal rannal. Kohe esimesel minutil oksendas maapind välja saksa raadiojaama kasti

Kena haakrikku jätkus laialt:



Hotellis fuajees

ja pargis

Järgmisel päeval käisime eesti flakipoiste positsioonidel, kust hiigelkogustes hülsse ja miskite massinate juppe välja tirisime. Aga et kaupa maa sees tõesti lademeis oli, tuleb sinna veel mitmeid kordi minna. Meie loopisime auto pagasiruumi rauda täis ja uhasime sõjavaralaste lauta, kus pealikul sünnipäev oli






Öösel koju jõudes tegin mõnedest asjadest, mis mulle kaasa tikkusid, kohe pilti ka (5cm saksa miinil imelised markeeringud ja vahvanamti kanad kenasti peal!)



Eks detailidesse jõuab veel edaspidigi laskuda.

No comments: