Friday, March 18, 2011

Tsiteerime klassikuid, anonüümselt, nagu klounidele kohane



„Vabadusvõitleja Edgar Savisaar, kes viis laulva revolutsiooni käigus eesti rahva vabadusele, kellel selja taga peaministri ametiaeg Eesti kõige keerulisemal perioodil, omab alati usalduskrediiti inimestelt, kellele läheb korda Eesti areng ja edu. Seda ka praegu, Eesti iseseisvuse taastamise 20. aastal.“
 
Reformikad on labased!
Tõesti labased.IQ-d pole ollagi. Vähe sellest, et ei tea ajalugu, ka austust ja viisakust pole õpetatud. Küll aga valetamist, laimu ja RAHALUGEMIST.
 
laari ja ansipil olid 90-ndatel püksid vedelat täis ja värisesid põõsastes teispool lompi kui savikas vene tankid teletorni juurest tagasi saatis...aga nüüd õhku täis...kui praegu peaks mingi konflikt tekkima on NLKP ansip ja laar esimesed,kes riigi reedavad ja jalga lasevad...hiljem taovad vastu kommunistikõhtu kui kõvad võitlejad olid....laar on eesti koolid nii räigelt vale ajalooga üle külvanud,et lausa häbi...
 
Aga vaat, Tallinn on pealinn, nagu ka Helsingi, Kopenhaagen ja Stockholm, ning neil kõigil on oma linnatelevisioon. Tallinn tahab ses suhtes olla euroopalik ja intelligentne kogukond, astudes oma kodanikutelevisiooniga suure sammu digitaalajastu meediasse.
 
Tallinna meedia ja Keskerakonna meedia vaid rikastavad kodaniku ja valija vaimset söögilauda!

Muidugi annan ma endale aru, et ega Michaelil siis Keskerakonna parteipiletit taskus olnud. Tegemist on ikka hingelise ja mõttelise keskerakondlusega. Pean silmas neid väärtusi ja hoiakuid, millele just Eesti Keskerakond on läbi oma tegevuse siiralt truuks jäänud. Muide, Michael Jackson tuleb ühiskonnast, kus on nii astmeline tulumaks kui ka astmeline müügimaks. 
 
++++
Seda kõike võimaldab meile telhvi ja sekserakonna tsirkusetrupi akrobaadid.

No comments: