Friday, March 18, 2011

Jätkame Tallinna värdjakarja tümitamist

Mõnede minu päevakajaliste seisukohtadega saate tutvuda minu põhitöökohas, Delfi kommentaariumis (tuhande nom de guerre all seisan seal Püha Saviku ürituse eest).

Türa küll, jumal on hirmsas vihas või siis purjus peaga hullates igasuguseid eluvorme loonud! Õudne hakkab, et sihuke mollusk minu linnavalitsuses istub ja asjade üle otsustab, kuigi tema õige koht oleks loomaias jääkarupuuris. Raisk!

3 comments:

kaaren said...

hea, et sa elad puhtas & kenas päälinnas. proovi elu Puhjamaal yhes teatavas kylas, see võtab kangetelgi meestel jalad alt ning silma märjax.
see priit kutsar on lihtsalt lollike, savika pyha ussike & Vastik-Andruse varju kartusest ära pööranud vaeseke. Mulle valmistab muret hoopis taoliste tryhvlite tohutu levik kogu EW ametiasutustes.

Le Divin M said...

No nüüd on hilja nutta, valimispäeval oleks pidanud Ansipi asemel Etkari poolt hääletama. Praegu vaataks kogu Eesti Kesktelevisiooni nagu muiste, kõikjal kerkiksid Putini rahadega pühakojad, inimesed saaksid kõhu täis paljalt teadmisest, et Savisaar kuskil muukeelses rajoonis viinerikioski avab. Aga ega praegu ka elul viga pole: kolmekümneaastane pangalaen, kullast kallim toit ja muu "majandusime" lausa paneb õnnest aplodeerima. Järgmisel valimistel palun jälle oma hääl reformvooditele anda! Ei, see pole Rio de Janeiro.

kaaren said...

mäletan-mäletan.
(siirdub sahvrisse vanaisa vintkat õlitama)