Wednesday, March 16, 2011

Mari-Leen Albers ja see teine, Tupp vms.

Ahaa- ikkagi guugeldasid oma nime, žurnalist!
Eile, kui su blogis olid fantastilised följetonid veel alles, hoidsin end suurte raskustega tagasi ja piirdusin vaid ühe kommiga. Täna su savipropagandakanali kaitsekõnet pikemalt enam kommenteerida pole tuju, su äärmine ignorants ja künism on nagunii tervele Eestile juba teada, damage is done, õnnitlen! Jaapani-artikli peale tekkis eile üks küsimus: "kui Haapsalu tragöödia järel vabatahtlikke korjanduskampaaniaid läbi viidi, kas tekkis ka tunne, et nahui neid nuumata, millal nemad sind aidanud on?" Jäi vist postitamata, kuna Tallinna Linnavalitsuse agendid olid jõudnud mu kirjutamise ajal välja logida. Vasta sellele linnavalitsuse pressikonverentsil või jäta vastamata, mul pohui.
Aga su särav kolleeg Tupp, kuidas temal läheb peale sellist filigraanset poeesiat: «Saate lihtsalt end siin välja elada nagu tavaline ja tüüpiline kommentaator, kes sõimab kõike ja kõiki. Selle asemel, et siin kiunuda nagu kliimaksis eided, tehke midagi. Korraldage kampaania «Annetage raha lasteaedadele»». Sa ise ka rõhusid oma blogis sellele, et keegi teine -sinu arusaama järgi riik- peaks MUNITSIPAALlasteaedu kõbima ja ülal pidama. Wtf!?, karjuks ma teile mõlemale otse ajju, TÜRA!!! Te räägite nagu ufod, saate te üldse aru, mis asi on raha, kes on lapsed ja mida nende kasvatamine tähendab??? On teile arusaadav, et kogu kamm ei saanud algust mitte teie kahe isikust, vaid sellest, et minusugune Tallinna kodanik ja MAKSUMAKSJA peab oma raha eest taluma sellist tölplust ja savisaarlikku õelust, mida teie tarmukalt välja vabandama ja koguni kaitsma asusite? Eht-eestlaslikult on mul nüüd jube rõõmus meel, et te ennast klounideks moondasite ja ametlike hullude nimekirja sattusite, meie peres lehvib täna rahvuslipp, lapsed tantsivad ja süüakse torti. Äkki olid teil eile lihtsalt mõned ravimid võtmata või vastupidi, olite mingite keemiliste ühendite mõju all?

Hoiatage mind ette, kui mind solvamise ja tõemoonutamise pärast kohtu alla tahate anda. Ja kiirustage, sest muidu lasen rusikad käiku!

No comments: