Thursday, July 17, 2008

Sorrrü vaan

Kuradi vitt küll, nii kelmikat nädalat pole ammu old, elu nigu seakaatris. Ja samal ajal ka vaestemajas. Oma kodus külaline. Järgneval spioonikaameraga tehtud ülesvõttel olevale amüsantsele prassingule me igatahes tuleme, nii et tohtreherra Cott võiks juba aegsasti skalpellid ja kirved ää ihuda!

Aga loetud tundide pärast lähen ma ühe rauast leiduse, mis iseäralike tiibade ja jõuajamite abil õhus lendab, pardal sinna, kus valmistatakse pildil näha olevaid maske. Selle linna nimi on brittide värdjas keeles Venice, mis tuleneb aserikeelsest sõnast Penis, mis põltsamaa murdes sinepit tähendab ning mis omakorda tuleneb vene nimest Deniss! Maa, mille sitane pind niisuguse koleda nimega linna kannab, on välismaa keeles Italy, mis soome keeles hääldub "idalü"!! Voi vittu, babü!!! Käisin juba poes ja ostsin Isale pool liitrit viina kaasa, sest makaronitootemaal kaanitakse ainult okse maitsega grappat ja lollide jooki nimega vein.

No ja Karksi-Huia kiriku kõrval võis möödunud reedel igasugu ebardisi luusimas näha. Mõned neist lasti valvaste salaküttide poolt maha ja tehti topisteks. Koidel ja goydel hea järada raisku.

Pilt
Suurima hulga publikut tõid kokku Loitsu ja Metsatöllu kontsert ning sellele järgnenud tulevärk. Pildil on Loitsu basskitarrist M. Divine.
Foto: Elmo Riig

No comments: