Tuesday, July 22, 2008

Kästi rõdule kolida :(

Jah, tõeste-tõeste! Selsinatsemal pääwal ja tunnil andis ämm, ühendununa wandenõus mu naasega, korralduse vinnata rauakoormad ning roostewara rõdule, mis küll üks Saatana temp on ja mitte karistuseta ei jää!

Ei taltu minusugune metsaline, waid omi ebajumalaid truisti salamahti edasi teenida wõtab, lootes, et wast kukuvad riiulid kokku wõi koguni rõdu ise wariseb. See oleks riuklikele eitedele hää eksampel sõjariistameistrite ning ehitajate suurest tarkusest ning ettenägelikkusest!

Wahest ehk siis taipawad Issanda Jumala poolt hirmsas wihas loodud rumalad naesed, et hevimetali koht on toas, mitte aga rõdul, kus tema wee ja päikese mõjumisega kergeste hukka wõib saada!

Niigi kurwa loo juures tuleb weib-olla koguni kaaluda warianti, et piab hakkama wäärt warandust headesse kätesse müütama-kinkima.

:(

5 comments:

bruunu said...

Mida hullu-müüma! Tassi muo manu hoiule. Seniks kuni naastel möistus tagasi roomab.

Kirss said...

..pigem oli mõistus enne kodund ää, et lasin meheraasukesel rauamanti mööda esikut laiali vurada. Tehke mis tahate aga sellise kraami koht ikka eluruumidesse ei sobi. :)

bruunu said...
This comment has been removed by the author.
bruunu said...

Ai-ai-iii! :) Soovitan soojalt rooste höbedaseks värvida vöi siis töesti kastidesse pakkida ja las ootavad sooja "Vörunurgakest"!
Mul küll möistus ära,alles sain vastse seina valmis ja vaimusilmas on seina asemel kolahunnik. Esimine pääsuke tegi juba pesa! :)

Unknown said...

No vaidlen kategooriliselt vastu igasugusele repositsioneerimisele. Mis mullast võetud, peab riiulisse saama! Kes mürsku ei korja, see raketti ei saa! Kes küll maksaks detektoristi vaeva! Nagu miinikast Markkule, nii Markku miinikastile! Tiideratas, taaderatas, vanakooli tankiratas