Tuesday, May 29, 2007

Forresteri moeimpeerium

Vaatasime puhketoas "Vapraid ja ilusaid". Küll Ritš, Meissi, Prukk, Pritšet, Ämber, Sälli ja teised ikka tembutasid! Ja mihukesi vempe nad viskasid!

Kauni idülli rikkus Helmut, kes tõi oma auto mulle ülevaatusele. Ise kiitis, et täitsa tutikas merss, aga näe, karbuss jupsib. Et pemmidel ja toikaritel olla see tavaline asi, ent mersu puhul on see ennekuulmatu. Raisk, nagu mul ilma selleta veel vähe oleks tööd olnud! Ütlesin, et ei mina seda autovärki jaga; minu jaoks on nad kõik ühed siksid ja mosud puha. Helmut mangus, et ole nüüd, sa ju vana mehaanik, tee see kuradi karbuss korda ja viska jagajale ka silm peale. Vangutasin pead ja pakkusin, et äkki on mersul hoopis kumm tühi või pents otsas. Helmut sülitas ja sõitis minema.

Kus me pärast alles naistega naersime! No on loll mees- toob auto karjalauta remonti! Mida meiesugused noored pipravitud ka mootoritest teame! Samas helises puhketoas telefon. Helistasid töökoja kutid, kes lubasid õhtul viinadega meie poolt läbi hüpata. Elevalt vadistades jooksime lüpsisaali, kus veits trenni mõttes udaratest värsket piima imesime. Siis panime lühemad kitlid selga, uhasime tutid kuivand sõnnikust puhtaks ja jäime ootama. Telekast tuli "Maamees otsib naist", meid see aga ei kottind. Meid kõditas teadmine, et kohe-kohe tulevad traktoristi-poisid viinadega ja eks nemad siis meid kotivad ka. Uhh, kuidas kõditas!

No comments: