Tuesday, November 24, 2009

Langetame leinas pea...


Eesti esipaar, võõrleegionar Kaabrjel Farm ning tuline araablanna Adeliina Farmaatsia on seismas teelahkmel. Kaabrjel, keda filmindushuviline tunneb ennekõike populaarteaduslikust dokumentaalsarjast "Sõnnikusulased", on teinud kaasa ka striptiisikavades, muuhulgas viimasel tantsupeol, kus vihtus Kalevi staadioni käimlas peotantsu nii et vähe pold! Tema läbimurderoll oli šašlõkivardaga pussitatud madrusekostüümis laip kultusmärulis "Kontor of vengeance", mille eest esitati ta koguni kolmes kategoorias Oscarile (parim meeskõrvalosa, parim koreograafia, kõige imelikum elukas kinolinal). Kaabrjel on palgasõdur, sportlane, suur mõtleja ning õpetlane, omab teisikut nimega Stripp Armarko.
Adeliinast on meedikutel hoopis vähem andmeid. Teatakse vaid, et olend pani mingis baaris, kus ta oma jutu juhatajana töötas, kolleegidele rõvedad nahkvestid selga ja ei andnud Kaabrjelile kogu kuramaaži vältel keppi, kuna koraan keelab sugulise läbikäimise enne pulmaööd. Aga pulmade tarvis Kaabrjelil pappi nappis.
Homme heisatakse hoonetele leinalipud, laevad ja vabrikud lasevad majesteetliku paari lahutuse puhul paar törtsu signaali.
:(

No comments: