Monday, June 1, 2009

Lastekaitsepäeva puhul

Tänase päeva puhul ei peksnud ma oma last, vaid koperdasime temaga vaatamata mu ebasanitaarsele olekule turule, missuguse on meie rahva häätegija Sawweschare Hector ülesse säädnud Nõmme linna. Turg, meie vana tuttav ja toitja, on toredaim, mida inimesesilm näinud, seda käiakse imetlemas nii lähedalt, kaugelt kui ka suht ebamääraselt distantsilt.
Nagu öeldud, laps pääses täna peksuta. Sellevõrra sai naine kõvema koslepi. Patukustutusretk viis mind ja mu hõimkondseid ühte imedeaeda, millises elasiwad keiksugu ennenägemata elajad nink paljud neist õige suurel määral otsekui Peeltsebuli lapsed wälja nägiwad! Kuna viimati joomaaias nii kahe-kolme aasta eest käia võtsin, siis oli ka seal lisaks kiskjate kusehaisule palju kiiduväärset näha (eriti see Õika-poolne kitsesektsioon).
Homme aga on juba hoopis teine lugu, sest kalender ei kutsu enam üles süütalapsukeste vastu leebe olema. Uhh, kus saab möllata! Ja kui veresaunast jõudu üle peaks jääma, siis lähme ja toome käsitöölaadalt mõne inetu kudumi elik jäleda ebajumalakuju koju.

No comments: