Saturday, December 12, 2009

Kuidas kutsuti lapsepõlves Sõnajala Siirit-Viivit?*



Kuna mõned külalised lahkusid teistest varem, siis panen ühe seiga siia ka kirja.

Helga ja Isa tahtsivad minna Roka Feesse Tötsamellu kaema. Helga palus telefoninummert, et takso tellida. Siin ulatas abikäe noorpoliitik Seal, kes teatas, et tal on superhea takso välja pakkuda, Kolumbia takso. Helga siis helistas ning teatas seejärel, et oi-oi kui tore ja seksika häälega meeskiisu oli dispetšer olnud. Takso pidi 10 mindi pärast kohal olema. Nimetatud hulga minutite pärast hakkasid muugalased ennast minekule sättima, kui tuli Kolumbia taksost uus kõne, mis teatas, et linn olevat paksult soomlasi täis ning nende tellitud takso tegi avarii. Uus takso pidi saabuma umbes poole tunni pärast. Ja alles nüüd tuli välja, et vembumees Seal oli Helgale taksofirma pähe iseenda telefoninumbri andnud ja ise rõdul häält moonutades transporditöötajat etendanud! Selle peale toimus üldine puruks naermine, herneks hirnumine jne.
Mina magasin elutoas diivanil, tekiks olin endale käe peale pannud padja.  Küll see umbjoove on ikka tore! Tänaseks boonuseks on järsult halvenenud tervis ja killerkiim.



*Küllap ikka Sirts ja Virts.

1 comment:

misskessu said...

tahtsin just Sirts ja Virts välja pakkuda. Küllap Sorts võiks nende vanem vend olla. Pärisnimi mõtle ise välja. igatahes Kolumbia-takso lugu sain juba täna päeval irnuda:D tase.